Tips voor vloerkleden op kantoor

Vloerkleden op kantoor feature image 01

Samenvatting Artikel

Zo zoek je het ideale vloerkleed voor op kantoor uit

Ben je van plan om je kantoor een upgrade te geven of verhuis je binnenkort naar een nieuw kantoorpand? Dan is het toevoegen van een vloerkleed altijd een goed idee. Wanneer het om kantoorinrichting gaat, zie je vloerkleden steeds meer terugkomen in het interieur. De huiselijke sfeer wordt steeds populairder en dat is niet zonder reden. Bedrijven en klanten komen steeds meer dichterbij elkaar te staan. Om authentiek over te komen, wordt de huiselijke sfeer dan ook steeds meer naar kantoor gehaald via onder andere vloerkleden. In dit artikel vertellen wij je daarom hoe je het ideale vloerkleed voor op kantoor uit kunt kiezen. Lees snel verder en ontdek meer.

Ga voor een praktisch vloerkleed

Er zijn diverse redenen om een vloerkleed op kantoor te leggen. Het is daarbij wel belangrijk om voor een praktisch vloerkleed te kiezen. Welke vloerkleden passend zijn, hangt ervan af waar je ze wilt plaatsen. Veel kantoren beschikken over stoelen met wieltjes bij het bureau. Een hoogpolig vloerkleed neerleggen is dan niet zo’n goed idee. Dit vloerkleed kan wel op andere plekken mooi staan. Zorg ervoor dat je een vloerkleed hebt dat is aangepast op het type werkzaamheden wat verricht wordt op de betreffende plek. Stel dat je het kleed op de plek van je bureaustoel neergelegd moet worden, dan zal je met een laagpolig vloerkleed minder ergernissen ervaren.

Ga voor een vloerkleed dat past bij de uitstraling van je bedrijf

Zorg ervoor dat je voor een vloerkleed kiest dat past bij wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Heb je een klein bedrijf waar de sfeer meer informeel is, dan kun je het beste kiezen voor een vloerkleed met een neutrale achtergrond en een terugkerend patroon. Deze vloerkleden zorgen er namelijk voor dat je kantoor een huiselijke uitstraling krijgt, waardoor zowel medewerkers als klanten zich thuis zullen voelen. Ook zal er een sfeer van veiligheid en vertrouwen ontstaan op de werkvloer.

Formeel bedrijf? Let hierop

Is de sfeer binnen jouw bedrijf vooral formeel? Dan kun je het beste kiezen voor een vloerkleed in een neutrale kleur of een kleed zonder patronen. Deze vloerkleden sluiten perfect aan bij een klassieke inrichting. Bekijk eens hoe het huidige interieur in je kantoor eruit ziet en kies voor een vloerkleed dat hier precies bij past en de gewenste formaliteit en klasse uitstraalt. 

Of ga voor een echte eyecatcher

Misschien ben je een liefhebber van de moderne stijl en ben je fan van een strak kantoordesign, kunstzinnige vormen en gedurfde decoraties. Dan kun je er ook voor kiezen om voor een echte eyecatcher te gaan. Daarmee bedoelen we ook wel een vloerkleed dat je niet zo snel op kantoor tegen zal komen. Dat is wat je wilt. Zo’n eyecatcher past perfect in de vergaderruimte. Denk aan een ruimte waarin een strakke lange tafel met design meubels staat, waarin het tapijt als eyecatcher dient. Bekijk eens welke tapijten met aparte kleuren en figuren er zoal zijn die jouw kantoor opfleuren.

Wij wensen je veel succes met het zoeken naar het ideale vloerkleed voor op kantoor.

Recente Blog Artikelen
Vloerkleden: een must-have voor je huis
Vloerkleden zijn er om sfeer toe te voegen aan…
Vlekken verwijderen uit vloerkleden
Het is erg zonde als je net een nieuw…
Wat zijn goede vloerkleden?
Wil je een nieuw vloerkleed aanschaffen maar weet je…